Tervetuloa syksy, minulle mieleisin vuodenaika!

Rakastan aamujen ihanaa kirpeyttä,  keltaisia ja punaisia vaahteranlehtiä ja lyhtyjen valoa pimenevässä syysillassa.

Uuden toimistomme alku on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Asiakkaita on runsaasti liikkeellä asunnonvaihdon kanssa. Niin me ihmiset, kuten muukin luomakunta valmistuu talveen ja ”pesä” on saatava valmiiksi. Loppu kesä käytiin kauppaa usein opiskelijoiden aloittavien ja lopettavien kanssa. Nyt on enemmän perheitä liikkeellä. Kyselyjä tulee paljon 4 h asunnoista ympäri pääkaupunkiseudun. Ottakaa pian yhteyttä, jos semmoinen on teillä tulossa myyntiin.

Tehokoulutuksemme on käynnistynyt. Olen onnekkaasti niiden kahdenkymmenen joukossa, jotka pääsivät ensimmäiseen kiinteistönvälittäjille suunnattuun tehovalmennukseen. Ihana nähdä mitä uutta se tuo mukanaan.

Huom! kulkee muutenkin edistyksen kärjessä. Ensimmäisenä kiinteistönvälitysketjuna on nyt otettu käyttöön GIOSG, jossa välittäjän on mahdollista tavoittaa kiinnostunut asiakas reaaliajassa netissä, asiakkaan tullessa tarkastelemaan myytävää asuntoa.
Nyt myös mobiililaitteen käyttäjän yhteydenottoa on helpotettu entisestään.  Lisäksi Etuovi.fi sivustolla erilainen ja näyttävä kohdekortti, jossa asunnon kuva täyttää koko ruudun.

On ihanaa kuulua edelläkävijöiden joukkoon.
Nähdään esittelyissä tai asuntonne katselmuksessa, soitelkaa!